LAN Party

Come Out And LAN!

Op NU Grounds wordt ook een LAN party georganiseerd.  Dat betekent van ’s middags 17.00 uur tot de volgende ochtend 10.00 fulltime gamen! Neem je pc mee, sluit je aan op het netwerk en game de hele nacht door… Met onder andere Left 4 Dead, Split Second en Call Of Duty 4.

Je kaartje kost 26 euro en is inclusief toegang tot alle onderdelen van NU Grounds, avondmaaltijd, ontbijt en 5 consumpties. De bar is de hele nacht open.

Neem je pc + toebehoren en koptelefoon mee (geen speakers!)
Op deelname aan de LAN party is ons reglement van toepassing. Je ontvangt dit na aankoop van je ticket. Je kunt het ook opvragen door te mailen naar klub19@cultuur19.nl.
——————————————————————————————————————————–
GAMES
Call Of Duty 4: Modern Warfare
 

Bij COD4 probeer je iedereen die je tegenkomt neer te schieten en de “objective” van de ronde te halen. Soms in je eentje en soms met je team. In deze shooter kun je je uitrusting veranderen en “Perks” kiezen om jezelf zo veel mogelijk te verbeteren. Het spel is erg competitief, dus supertof om met elkaar te spelen.

Left 4 Dead

De wereld is geruïneerd door zombies en jij bent, samen met 3 andere spelers, als laatste over en probeert in veiligheid te komen. Gelukkig zijn er hier en daar nog shotguns en machineguns om je door de hordes heen te vechten.

Je kunt ook als “speciale” zombie spelen en dus proberen die laatste 4 overlevende te stoppen. Dit spel is erg leuk om 4 vs 4 te spelen in de Versus Mode: Mensen vs Zombies.

Split Second Velocity

In deze arcade race-game is het jouw doel om als eerste de eindstreep te halen op elke mogelijke manier. Door middel van “Powerplays” kun je gebouwen laten instorten, explosieve laten afgaan, shortcuts open en nog veel meer. Hiermee zit je je tegenstanders dwars en geef je jezelf een voorsprong. Dit zorgt voor een intense sfeer waarbij er van alles gebeurt op je scherm. Deze game is een must voor iedereen, vooral leuk om met vrienden te spelen.

——————————————————————————————————————————–
Datum: 29-30 april
Tijden: 17.00 uur aanwezig voor set-up en avondeten, 19.00 uur aanvang.
Einde: 30 april 10.00 uur (overnachten is niet verplicht)
Locatie: Paper Dome (Hogeweide 3a, Utrecht)
Tickets: 26 euro (incl. servicekosten)
Meer info: klub19@cultuur19.nl of 030 670 3122
De LAN party wordt georganiseerd door Klub19.
Uiterste datum van aanmelding: maandag 25 april.
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s