*Programma


Ook dit jaar komen er weer supervette games op NU Grounds! Er is echt van alles te doen. Naast de consolegames, zie je hieronder enkele voorbeelden van games die je kunt spelen op NU Grounds.  NU Grounds vindt plaats op 29 april van 17.00 uur tot 23.00 uur.

Xbox
Fifa 11
Home front
Crysis 2
Need for Speed Hot persuit
Red Dead Redemption
LEGO Indiana Jones
Kung Fu Panda

PS3
Little Big Planet2
NBA Jam
Marvel vs. Capcom 3: Fate of two worlds
Gran Turismo 5
Lego Batman

Wii
Just Dance 2
Super Mario Bros.

——————————————————————————————-

Game Name: Skee-Bomb
Game Developer/artist: Molly Heady-Carrol

Skee-Bomb is een puzzelgame, geïnspireerd door arcadegames uit de jaren ’80. De speler controleert twee karakters met toetsenbord en muis en moet één ervan gebruiken om de bommen te bewegen. De ander wordt gebruikt om kersen en diamanten te verzamelen.  Je moet dus meerdere dingen tegelijk doen, een ware uitdaging! Omdat de hersenhelften van meiden beter samenwerken, zou het voor hen in theorie makkelijker moeten zijn. Kom dit bewijzen of ontkrachten.

——————————————————————————————-

Game Name: ShadowFighter
Game Developer/artist: 5 HKU studenten – Sandra de HeusEmiel BransenPeter UithovenMaurus Beurskens en Eliad Wagner

ShadowFighter is een interactieve installatie waarmee spelers, van jong tot oud, tegen elkaar kunnen vechten door middel van hun schaduw.
Na meerdere demonstraties en gebruikers onderzoeken is gebleken dat het een waar succes is en veel spelplezier oplevert! Het spelconcept is snel op te pikken en de spelers kunnen eenvoudig weg plaatsnemen in het spel zonder gebruik te maken van controllers of iets dergelijks.

——————————————————————————————-

Game Name: Finite Racetrack
Game Developer/artist: Peter Uithoven

Finite (eindige) Racetrack is een aangepaste speelgoedracebaan, gemaakt om een idee te presenteren. Het daagt je uit om zo snel mogelijk 10 rondjes te rijden. Racers worden opgezadeld met een dilemma: Ze doen beide met dezelfde accu, dus moeten ze het gebruik ervan evenwichtig verdelen om beide het einde te kunnen bereiken. Maar … wat gebeurt er als één van hen winnen belangrijker vindt dan dat beide de eindstreep halen?

Finite Racetrack is een vereenvoudigde Tragedy of the Commons. Kijk voor meer informatie op http://bojhan.com/peter/finite-racetrack.

——————————————————————————————-

Game Name: Bordspel HIVE competitie
Gamecoach: The Joker

Ben jij helemaal into de bordspellen? Haal je hart op bij onze bordspelcompetitie met het spel HIVE en win leuke prijzen!

——————————————————————————————-

Game Name: Periscope Inc.
Game Developer/artist: Studenten KHU Design for Virtual Theatre and Games
Het spel koppelt locaties in Leidsche Rijn aan locaties in game. Het gamen speelt zich dus ook deels buiten af. Wanneer de puzzels buiten zijn opgelost kan de speler zijn karakter upgraden om deze uitdagende platform game uit te spelen.

——————————————————————————————-

Game Name: Snake-in-the-dark (urban game)
Gamecoach: Tim Bosje

Als het begint de schemeren rond de Paper Dome komt het grasveld tot leven! Hier wordt het spel ‘human-snake’ gespeeld. Nooit van dit spel gehoord? Check het filmpje hieronder:

Meedoen met Snake in the dark? Geef je vooraf op via info@cultuur19.nl!

——————————————————————————————-


Game Name: Workshop Bits and Pieces

Gamecoach: Tim Bosje


Op de Come Out and Play staat ook een tafel vol met (retro) bordspellen. Mix al deze spelonderdelen en ontwerp een gloednieuw bordspel: Laat de game-maker in je los! Om deel te nemen aan deze workshop moet je je van te voren opgeven door te mailen naar info@cultuur19.nl

——————————————————————————————-

Game Name: Guitar Hero stage

Laat je Guitar Hero skills zien op het podium van NU Grounds! Pingel jij een rustig achtergrondmuziekje weg of leg jij met je GH-metalband heel NU Grounds plat? Geef je vooraf op door te mailen naar info@cultuur19.nl

Met de GuitarHero competitie kun je een Nedgame bon t.w.v. 50 euro winnen! Speel je echt belabberd? Dan is er een troostprijs voor jou :).
Geef je op om mee te doen en oefen alvast voor het nummer van Dragonforce `Through the fire and flames´ (uit GH3) of ‘Hot For Teacher’ van Van Halen (GH4 World tour).


——————————————————————————————-

Game Name: Just Dance 2 stage

Dit jaar kun je ook dansen op NU Grounds! Speel met de Wii ‘Just Dance 2’ en upgrade je dancemoves of leer nieuwe aan. En als klapper: show je moves op het podium!
Ook voor Just Dance 2 moet je je van te voren inschrijven. Mail hiervoor naar info@cultuur19.nl

——————————————————————————————-

Game Name: Formic Attack
Game Developer/artist: Emiel Bransen

Formic Attack is een indie arcade game die een letterlijke en figuurlijke draai geeft aan het traditionele platformgenre. Ga de strijd aan met een oneindige horde mieren in een ondergrondse wereld. Het spel heeft geen verhaal of logische setting maar is volledig ontworpen vanuit gameplay. De game laat zien dat je met een paar simpele regels een chaotisch maar verslavend spel kan maken. Formic Attack wordt op NU Grounds voor het eerst gepresenteerd. Kom langs en probeer de high score van de dag te halen!

——————————————————————————————-

Name: Expositie
Artist: Molly Heady-Carrol

Mijn naam is Molly Elizabeth Heady-Carroll en ik teken graag enge dingen. Tenminste, dat is hoe anderen mijn werk omschrijven: eng. Ik geef toe; veel van mijn werk is donker en veel van mijn creaties hebben grote klauwen en tanden. Mijn belangrijkste bronnen van inspiratie echter zijn mijn dromen en mensen die ik ontmoet. Als dit resulteert in enge afbeeldingen, zegt dit meer over de wereld dan over mij – vind ik.

Ik volg momenteel een studie Game Art aan de HKU in Hilversum. Een deel van mijn werk is digitaal, hoewel ik ook gebruik maak van traditionele materialen, zoals markers en brush pens, met name bij het ontwerpen van karakters. Dat geeft hen meer karakter.


2 reacties op *Programma

  1. Mike de Groodt zegt:

    Holy SHIT

    ik KEn Molly Persoonlijk dus dit is best wel vet ouwe xD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s